International forsikringsmægler

til din tjeneste!

Om os

Din God Sundhed sygeforsikringsudbyder er dansk-estisk ejet international engrosforsikringsmægler Northern1.

I overensstemmelse med vores mæglerpartneres og kunders behov og ønsker, er vi forpligtet til at levere international forsikringskapacitet til det danske marked.

For at give dig de bedste forsikringsløsninger i henhold til dine behov og krav samarbejder vi med branchens mest velrenommerede forsikringsudbydere, hvilket sikrer fleksibilitet og hurtige svar for at maksimere vores dine krav med hensyn til omkostningseffektivitet og dækningskvalitet.

Jean Pierre Bredorf

Co-Founder & Forsikringsmægler

Signe Soonberg

Co-Founder & Forsikringsmægler

GodSundhed kapacitetsudbydere og skadebehandler

I Danmark har vi delegeret myndighed (MGA) til at formidle forsikringsaftaler forsikret af den franske Vyv Group MGEN, som med 9 millioner kunder er et af Frankrigs største forsikringsselskaber. MGEN er medlem af garantifonden i Danmark.

VYV International Benefits er specialiseret i internationale sundheds- og velfærdsforsikringer. Dette datterselskab af VYV Group tilbyder internationale mobilitetsløsninger, bygget med specialiserede partnere.

For skade samarbejder GodSundhed med Sedgwick Danmark, som er leverandør af ydelser indenfor taksering, risikovurdering og skadebehandling i forsikringsbranchen. Sedgwick Danmark er bl.a. Danmarks største eksterne skadebehandler indenfor arbejdsskade og ulykke.

Kontakt os

Telefonnummer

+45 36 99 26 21

Email adresse

support@godsundhed.dk

Dit navn(Required)